Koloneli Sanders

ÇFARË NA KA BËRË TË VEÇANTË NA BËN ENDE TË VEÇANTË

Korporata KFC, me qendër në Louisville, Kentucky, është një nga markat e pakta në Amerikë që mund të mburret me një histori të pasur, dekada të tëra të suksesit dhe inovacionit. E gjitha filloi me një kuzhinier i cili krijoi një recetë të famshme që së shpejti do bëhej një nga recetat më të popullarizuara para më shumë se 70 vitesh, me një listë të bimëve dhe erëzave sekrete të përgaditura në pjesën e pasme të kuzhinës së tij. Ai kuzhinier ishte Colonel Harland Sanders, dhe natyrisht, tani KFC është zinxhiri më i famshëm i restoranteve të pulave, i specializuar në të njëjtën recetë origjinale ® së bashku me pulat Extra Crispy ™. Jemi në mbi 23,000 pika të KFC dhe më shumë se 140 vende dhe territore në të gjithë botën. Dhe a e dini çfarë? Ende ka një kuzhinier në secilën kuzhinë, duke përgatitur ushqime të freskëta dhe të shijshme, me bollëk për tërë familjen dhe me çmime lehtë të përballueshme.