Mënyra e duhur
për ta bërë pulën

Menu

Grander
2.99
Twister Wrap
2.49
Tower Burger
2.99
Boxmaster
2.99
Luksozi
3.50
Ma i Madhi
4.00

 

Sundae
0.99
Kream Ball
1.49
Coca Cola
0.79
Fanta
0.79
Sprite
0.79
Ujë
0.59

Coming Soon

Ushqim vërtetë i freskët

Ne jemi krenar që e servojmë ushqimin të nxehtë, 

dhe në mënyrën më të përsosur — e përgatitur me kualitet, dhe dashuri

nga  punëtorët tanë në kuzhinë.