Gishtat m'i lepi

Si e bëjmë ne pulën

E pregaditur në mënyrë të freskët, pula jonë nuk është bërë në mënyrë të thjeshtë.

 

Çdo grumbull i freskët i pulës më të mirë në botë
fillon me kuzhinierët tanë duke inspektuar secilën pjesë individuale.

 

Më pas, pula jonë e freskët është e mbështjellë me kujdes 7 herë në përzierjen tonë sekrete të 11 erëzave para se të shkundet 7 herë dhe më pas gatuhet në temperaturë 171°C në mënyrë që të ruhet shija e shkëlqyeshme për të cilën jemi të njohur në të gjithë botën.

Ne mund të gjenim një mënyrë më të lehtë për të përgaditur pulën, por atëherë ne nuk do mund t’i vendosnim emrin tonë.